Za bolje iskustvo promijenite preglednik u CHROME, FIREFOX, OPERA ili Internet Explorer.

Pravila o privatnosti i uvjeti korištenja web stranica pikni.me

Na Pikni me, koji je dostupan na https://www.pikni.me, jedan od naših glavnih prioriteta je privatnost naših posjetitelja. Ovaj dokument o privatnosti sadrži tipove informacija koje je prikupio i zabilježio Pikni me i kako ih koristimo.

Ako imate dodatnih pitanja ili želite više informacija o našoj politici privatnosti, slobodno nas kontaktirajte putem e-pošte na info@pikni.me

Opći propis o zaštiti podataka (GDPR)

Mi smo Data Controller vaših podataka.

Pravna osnova tvrtka Danole j.d.o.o za prikupljanje i korištenje osobnih podataka opisanih u ovoj Izjavi o privatnosti ovisi o osobnim podacima koje prikupljamo i specifičnom kontekstu u kojem prikupljamo podatke:

Danole j.d.o.o s vama sklapa ugovor da ste Danole j.d.o.o odobrili:

Obrada vaših osobnih podataka je u legitimnim interesima tvrtke Danole j.d.o.o.

Danole j.d.o.o zadržava vaše osobne podatke samo onoliko dugo koliko je potrebno za svrhe navedene u ovim Pravilima o privatnosti. Zadržat ćemo i koristiti vaše podatke u mjeri u kojoj je to potrebno za ispunjavanje naših zakonskih obveza, rješavanje sporova i provođenje naših pravila.

Ako ste stanovnik Europske unije (EEA), imate određena prava zaštite podataka. Ako želite biti obaviješteni o tome koje osobne podatke držimo o vama i želite li ih ukloniti iz naših sustava, kontaktirajte nas.

U određenim okolnostima imate sljedeća prava zaštite podataka:

  • Pravo pristupa, ažuriranja ili brisanja informacija koje imamo o vama.
  • Pravo na ispravak.
  • Pravo na prigovor.
  • Pravo ograničenja.
  • Pravo na prenosivost podataka
  • Pravo na povlačenje pristanka

Pikni me slijedi standardnu ​​proceduru korištenja log datoteka. Ove datoteke bilježe posjetitelje kada posjećuju web-lokacije. Sve hosting tvrtke to čine i dio analitike hosting usluga. Informacije koje prikupljaju datoteke zapisnika uključuju adrese internetskog protokola (IP), vrstu preglednika, davatelja internetskih usluga (ISP), oznaku datuma i vremena, stranice za upućivanje / izlaz i, možda, broj klikova. One nisu povezane s informacijama koje se mogu identificirati. Svrha informacija je analiza trendova, administriranje web-lokacije, praćenje kretanja korisnika na web-lokaciji i prikupljanje demografskih podataka.

Kolačići i web-pratilice

Kao i svaka druga web-lokacija, Pikni me koristi ‘kolačiće’. Ovi se kolačići koriste za pohranjivanje informacija, uključujući postavke posjetitelja i stranica na web-lokaciji koje je posjetitelj pristupio ili posjetio. Informacije se koriste za optimiziranje korisničkog iskustva prilagođavanjem sadržaja web-stranice na temelju vrste preglednika posjetitelja i / ili drugih informacija.

Google DoubleClick DART kolačić

Google je jedan od dobavljača treće strane na našoj web-lokaciji. Također koristi kolačiće, poznate kao DART kolačići, za prikazivanje oglasa posjetiteljima naših stranica na temelju njihovog posjeta web-mjestu www.website.com i drugim web-mjestima na internetu. Međutim, posjetitelji mogu odbiti korištenje DART kolačića posjetom Googleovom oglasu i pravilima o privatnosti na sadržajnoj mreži na sljedećem URL-u – https://policies.google.com/technologies/ads

Naši partneri za oglašavanje

Neki od oglašivača na našoj web-lokaciji mogu koristiti kolačiće i web-pratilice. Naši partneri za oglašavanje navedeni su u nastavku. Svaki od naših partnera za oglašavanje ima svoja pravila o privatnosti za svoja pravila o korisničkim podacima. Radi lakšeg pristupa, mi smo hipervezom do svojih pravila o privatnosti u nastavku.

Google

https://policies.google.com/technologies/ads

Oglasni poslužitelji trećih strana ili oglasne mreže koriste tehnologije kao što su kolačići, JavaScript ili web-pratilice koje se koriste u svojim oglasima i vezama koje se pojavljuju na Pikni me, a koje se šalju izravno u preglednik korisnika. Oni automatski primaju vašu IP adresu kada se to dogodi. Te se tehnologije koriste za mjerenje učinkovitosti njihovih oglašivačkih kampanja i / ili za prilagodbu sadržaja oglašavanja koje vidite na web-lokacijama koje posjećujete.

Napominjemo da Pikni me nema pristup ili kontrolu nad tim kolačićima koje koriste oglašivači trećih strana.

Pravila o privatnosti treće strane

Pravila o privatnosti tvrtke Pikni me ne primjenjuju se na druge oglašivače ili web-lokacije. Stoga vam savjetujemo da potražite odgovarajuće politike privatnosti tih poslužitelja oglasa trećih strana za detaljnije informacije. Može uključivati ​​njihove postupke i upute o tome kako se odreći određenih opcija. Potpuni popis ovih pravila o privatnosti i njihovih veza možete pronaći ovdje: Pravila o privatnosti Linkovi.

Možete isključiti kolačiće putem vaših pojedinačnih opcija preglednika. Da biste saznali detaljnije informacije o upravljanju kolačićima s određenim web-preglednicima, možete ih pronaći na odgovarajućim web-lokacijama preglednika. Što su kolačići?

Bnformacije za djecu

Drugi dio našeg prioriteta je dodavanje zaštite djeci tijekom korištenja interneta. Potičemo roditelje i skrbnike da promatraju, sudjeluju i / ili nadgledaju i prate njihove online aktivnost.

Pikni me svjesno ne prikuplja nikakve osobne podatke od djece. Ako mislite da je vaše dijete dalo bilo kakvu vrstu informacija na našoj web stranici, preporučujemo vam da nas odmah kontaktirate i učinit ćemo sve što je u našoj moći kako bismo te podatke odmah uklonili iz naše evidencije.

Samo onilne pravila o privatnosti

Naša Politika privatnosti odnosi se samo na naše online aktivnosti i vrijedi za posjetitelje naše web stranice s obzirom na informacije koje su podijelili i / ili prikupili u Pikni me. Ovo pravilo nije primjenjivo na bilo koju informaciju priku

Napomena

Da bi ste koristili naše usluge morate kod registracije unijeti ispravan broj fiksnog ili mobilnog telefona, jer je isti neophodan za komunikaciju s potencijalnim kupcima,

Uvjeti pod kojima možete koristiti naše web stranice

Ove web stranice možete koristiti u skladu važećim zakonima o oglašavanju.

Ako objavite neprimjereni oglas, bit će prijavljen od strane admina ili strane korisnika, tako da vas molimo da se držite navedenih kategorija I ne stavljate oglase neprimjerenog I ilegalnog sadržaja.  U protivno vaši oglasi će biti izbrisani i vaš račun trajno suspendiran.Pristanak

Koristeći našu web stranicu, ovime pristajete na naš Pravilnik o privatnosti i prihvaćate njegove uvjete.pljenu izvan mreže ili putem drugih kanala osim ove web-lokacije.

Top